energia, laskennallinen | 56 (13) | kJ (kcal) | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
hiilihydraatti imeytyvä | 0.4 | g | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
rasva | 0.3 | g | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
proteiini | 1.6 | g | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
alkoholi | 0 | g | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
orgaaniset hapot | 0 | g | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
tärkkelys | 0.1 | g | analysoitu | julkinen laboratorio | 587 |
sokerit | 0.3 | g | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
sakkaroosi | 0.1 | g | analysoitu | julkinen laboratorio | 587 |
laktoosi | 0 | g | loogisesti arvioitu | KTL:n tuottama |
|
fruktoosi | 0.1 | g | analysoitu | julkinen laboratorio | 587 |
sokerialkoholi | 0 | g | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
kuitu, kokonais- | 1.3 | g | laskennallinen | KTL:n tuottama |
|
kuitu veteen liukenematon | 0.9 | g | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
polysakkaridi, vesiliukoinen ei-selluloosa | 0.4 | g | analysoitu | julkinen laboratorio | 587 |
glukoosi | 0.1 | g | analysoitu | julkinen laboratorio | 587 |
maltoosi | 0 | g | loogisesti arvioitu | KTL:n tuottama |
|
galaktoosi | 0 | g | laskettu reseptistä | KTL:n tuottama |
|
rasvahapot yhteensä, laskettu TAG ekvivalenteiksi | 0.3 | g | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
rasvahapot yhteensä | 0.2 | g | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
rasvahapot tyydyttyneet | < 0.1 | g | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
rasvahapot yksittäistyydyttymättömät cis | < 0.1 | g | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
rasvahapot monityydyttymättömät | 0.2 | g | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
rasvahapot trans | 0 | g | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
rasvahappo 18:2 cis,cis n-6 (linolihappo) | 26 | mg | analysoitu | julkinen laboratorio |
|
rasvahappo 18:3 n-3 (alfalinoleenihappo) | 137 | mg | analysoitu | julkinen laboratorio |
|
rasvahappo 20:5 n-3 (EPA) | 0 | mg | analysoitu | julkinen laboratorio |
|
rasvahappo 22:6 n-3 (DHA) | 0 | mg | analysoitu | julkinen laboratorio |
|
kolesteroli (GC) | 0 | mg | analysoitu | julkinen laboratorio |
|
sterolit | 9.9 | mg | analysoitu | julkinen laboratorio | 476 |
natrium | 320.0 | mg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
suola | 815.4 | mg | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
kalium | 470.0 | mg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
magnesium | 59.0 | mg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
kalsium | 88.0 | mg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
fosfori | 30.0 | mg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
rauta | 1.3 | mg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
sinkki | 0.9 | mg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
jodidi (jodi) | 1.0 | µg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
seleeni | 0.3 | µg | johdettu samankaltaisesta elintarvikkeesta | KTL:n tuottama |
|
tryptofaani | 36.0 | mg | analysoitu | julkinen laboratorio | 153 |
A-vitamiini RAE | 275.2 | µg | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
D-vitamiini | 0 | µg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
E-vitamiini alfatokoferoli | 1.2 | mg | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
K-vitamiini | 270.00 | µg | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
C-vitamiini | 60.0 | mg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
folaatti (HPLC) | 48.1 | µg | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
niasiiniekvivalentti NE | 1.8 | mg | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
niasiini (nikotiinihappo + nikotiiniamidi) | 1.2 | mg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 148 |
riboflaviini (B2) | 0.24 | mg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
tiamiini (B1) | 0.11 | mg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 391 |
B12-vitamiini (kobalamiini) | 0 | µg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 148 |
pyridoksiini vitameerit (vetykloridi) | 0.22 | mg | muu arvon tyyppi | elintarvikekoostumustaulukko | 191 |
karotenoidit | 7732.4 | µg | summattu osatekijöistä | KTL:n tuottama |
|
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar