söndag 27 juli 2014

Kaikki pähkinä ei ole syötäväksi tarkoitettu. Osa on ihonhoitoon. Kts.uusi NIVEA-variantti

Jo lapsuudesta  asti muistan meidän perheessä käytetyn  Niveaa hienona, mietona, haittaamattomana  ja hyvätuoksuisena  ihovoiteena. Suomessa.  Niistä ajosita asti  olen katsonut että Niveaa on  saatavilla kotona.
 http://fi.wikipedia.org/wiki/Nivea

 Niveassa on  nykyään  myös Australianpähkinän  rasvaa.. Mitähän asia tulee vaikuttamaan NIVEAN  ennen vaimeaan allergeenisyyteen? Varsinaisesti mitään "entista tehokkaampaa" ei tarvita, vaan entinen  miellyttävä sopivuus on todellakin  arvokas ominaisuus.
Toisalta  on muuan  tekijä, mikä tulee ottaa huomioon jos iholle asettaa pähkinää sisältävää  ainetta. Jos samaa tulee suoliston kautta kuin ihon kautta, tästä voi tulla immunologista   interaktiota. 

Mainos netistä

"Uusi keramideja, makadamiaöljyä ja tehokkaan vitamiiniyhdistelmän sisältävä koostumus tekee NIVEA Smooth Nourishing -käsivoiteesta entistä tehokkaamman. Kosteuttaa tehokkaasti kuivia ja erilaisten ympäristön aiheuttamien stressitekijöiden, kuten UV-säteilyn, kylmän talvi-ilman ja veden rasittamia käsiä. Nauti kuivaa ihoa hellivästä, nopeasti vaikuttavasta kosteudesta ja pehmeistä käsistä.

NÄIN SE TOIMII

• ihoa tasoittavia ja pehmentäviä keramideja
• vitamiiniyhdistelmän (B5&F), jonka ansiosta voide ravitsee ihoa pitkään
• makadamiaöljy uudistaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Voide tekee käsien ihon joustavaksi ja hoitaa kynsinauhoja. Dermatologisesti tutkittu."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar